De Viral Fabriek Nickelodeon
De Viral Fabriek Nickelodeon

De Viral Fabriek
In het nieuwe programma op Nickelodeon gaan diverse bekenden Nederlandse en Belgische Youtubers samen met Up-coming Youtubers de strijd met elkaar aan. Ik (Bo Burger) zal samen ga samen met mijn coach Niels Oosthoek (bekend van o.a. het Youtube programma Gierige Gasten) mijn idee voor mijn nieuwe Youtube programma "Het Bo Burgerinitiatief" gaan maken. Hiervoor heb ik jullie hulp ook hard nodig. Mijn concurrenten gaan met mij de strijd aan samen met hun coaches zoals Jeroen van Holland, Quinty Misiedjan (Quinsding), Niek Roozen, Marije Zuurveld, Just Jade, Peter de Harder (Petrus) en Samir (UP2D8). De afleveringen beginnen op 25 maart om 20.30 na de KCA (Kids Choice Awards) op Nickelodeon. De aflevering waar jullie allemaal naar moeten kijken met Niels en mij is op zondag 4 April om 19.00.

Niels Oosthoek en Bo Burger gaan de strijd aan in De Viral Fabriek
Niels Oosthoek en Bo Burger gaan de strijd aan in De Viral Fabriek

Team Niels Oosthoek en Bo Burger

Niels Oosthoek is 28 jaar en naast bekende youtuber van diverse programma's zoals Gierige Gasten, Concentrate Bold ook DJ en mijn Coach waar ik reuze trots op ben!
Samen met Niels zal ik het programma Bo Burgerinitiatief gaan maken en deze zal op zondag 4 april om 19.00 uur worden uitgezonden op Nickelodeon. Maar na de uitzending gaat de echte strijd beginnen want deze gaat online verder! Mijn programma zal op het Nickelodeon YouTube kanaal worden geplaatst en als mijn programma meer Likes en dus duimpjes omhoog krijgt dan mijn tegenstander dan ga ik door naar de volgende ronde. In de volgende ronde strijden de winnende kinderen per aflevering tegen elkaar tot de mega grote Viral Fabriek live finale.
De presentatie is in handen van Nienke van Dijk en Stef Poelmans 

Hou dus goed mijn Instagram, Facebook in de gaten en abonneer op mijn youtubekanaal. LIKE en SHARE is het motto!